Hoppa till sidans innehåll

7 Lessare till mästerskap i Optimist!

30 MAJ 2016 10:22
Rikskvalen i Optimist avslutades i Kullavik i lätta varma försommarvindar. Carl Hörfelt knep en VM-plats, Alice Moss och Johanna Edh får åker till EM och till NoM reser Martina Carlsson, Malcolm Björsson, Jeniffer Örnell och Elsa Aronsson. Olle Aronsson kvalificerade sig också till NoM, men avstår sin plats och börjar nu med Laser 4.7 istället.
  • Skapad: 30 MAJ 2016 10:22

Övriga Lessare kämpade väl, och ännu har inte tåget gått för på JSM i Västerås 17-21 juni, där alla seglare får vara med, finns det chans för ytterligare 5 tjejer och 5 killar att ta en NoM-plats. Hela resultatlistan

Anmälan JSM

Inte nog med det – i 2.4-klassen säger vi grattis till Fia Fjelldahl, som blev 10:a på VM i Medemblick och vi håller tummarna för att det skall räcka till en plats på Paralympics i Rio.

FIA

Är du optimistseglare är det nu även hög tid att du anmäler dig till regionkvalet i RÖSS, alla är välkomna. Alla seglare som deltagit i den regionkvalserie som nu börjar och är födda 2004 eller tidigare är välkomna till nästa års rikskval.

Och som vanligt är det poängsegling på Less på tisdagar, och det finns mängder av Liros Cup-regattor att vara med på för den som vill segla och träna i sommar!

Skribent: Maria Nyström

 

 

 

 

sparbanken

 

ica-kvantum-logotyp

 

 TDG_Logotyp

 

UnossonsLogga 

LESS facebookgrupp

 jollefarsan

 

 

Postadress:
Lerums SS - Segling
Ljungbackenvägen 7
44339 Lerum

Besöksadress:
Lessudden, Seglarvägen 19
44330 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info