Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pelle

NATT-segling 11/10

05 OKT 2012 13:03
Hösten är nu här och slutet nära på kvällsträningarna. Vi vill avsluta träningarna nästa vecka genom en NATT-segling! Nästa torsdag 11/10 Samlas vi nere på Less 18,30 och riggar båtarna. För att sedan kunna starta vid 19,00, när det är mörkt.
  • Skapad: 05 OKT 2012 13:03

Racet går till så att vi startar vid bryggorna och seglar en kort bana, för att sedan gå i mål vid bryggorna igen. (Bojarna kommer vara upplysta så ni kan se dem)

 

För att kunna vara med på racet måste man ha med sig minst två lampor att sätta på båten. Men ta gärna med fler för det kommer delas ut pris till snyggaste ljussättningen. Vi hoppas att ALLA som varit med under hösten i de olika träningsgrupperna kommer på nattseglingen. Är det så att du inte vill segla själv så får du komma ner och titta!

 

Glöm inte heller att den sista tisdagsseglingen för säsongen seglas på tisdag med prisutdelning för sista serien, och att den röda gruppen har sista kvällsträningen på onsdag 10/10.

Vi ses på torsdag!

 /tränarna

PS, Vi kommer behöva hjälp av föräldrar att genomföra tävlingen på ett säkert sätt så vi hoppas att många kan hjälpa till DS.

Skribent: Maria Nyström

 

 

 

 

sparbanken

 

ica-kvantum-logotyp

 

 TDG_Logotyp

 

UnossonsLogga 

LESS facebookgrupp

 jollefarsan

 

 

Postadress:
Lerums SS - Segling
Ljungbackenvägen 7
44339 Lerum

Besöksadress:
Lessudden, Seglarvägen 19
44330 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info