Hoppa till sidans innehåll

Låssystemet


Under seglingssäsongen är Lessudden normalt alltid bemannad tisdagar och torsdagar från ca 17:30-20:00. Då är bommarna öppna.

 Den yttre bommen

Den yttre bommen till Lessudden, BMX banan och sjösättningsrampen har ett elektroniskt lås som kommunen ansvarar för och hanterar.

Lär mer här: Lerums kommuns hemsida

Yttre bommens låsning bygger på mobiltelefoni, dvs att Lerums Kommun behöver registrera ett mobilnummer för varje person som skall ha tillträde. Efter att ni registrerats så kommer ni att få ett sms med instruktioner. Systemet känner sedan igen det nummer ni ringer ifrån och "öppnar" bommen (magneten släpper). 

OBS! Yttre bommen skall ALLTID låsas efter kl 20:00 och om ni är de sista som lämnar Lessudden övriga tider.

Klubbens låssystem

Det nya låssytemet till klubben med det elektroniska nyckelsystemet kommer Less själva att kunna administrera för sina medlemmar och för seglargymnasiet (vilka som skall ha behörighet).

Man får då behörighet till de olika låsen/utrymmen beroende på behov och funktion inom klubben. Less bommar och mastskjul samt klubbhuset har de flesta tillgång till som medlem med nyckel.

Medlemar har möjlighet att att köpa en nyckel för 200 kr.

För tillgång till egen nyckel, kontakta: Anders Green, Hus & Mark - This is a mailto link alternativt vår kassör Liselotte Carlsson - This is a mailto link

Uppdaterad: 08 JAN 2021 00:30 Skribent: Klas Carlsson

Följ oss på Facebook

Postadress:
Lerums SS - Segling
Ljungbackenvägen 7
44339 Lerum

Besöksadress:
Lessudden, Seglarvägen 19
44330 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Våra Sponsorer 

 

sparbanken

 

ica-kvantum-logotyp

 

 

UnossonsLogga 

LESS facebookgrupp