BOKA SEGLARSKOLA HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lerums Segelsällskap
Fotboll
VÅRSEGLARSKOLA 2022

 

Vårseglarskolan riktar sig till dig som har fyllt minst 7 år tills cirka 15 år 2022, för både nybörjare och dig som gått någon seglarskola förut och nu vill lära dig mer.

Våra instruktörer anpassar kursen efter elevernas förkunskaper och till rådande väder.

 

Vårseglarskolan går på fredagar 18.00-20.00 vecka 17 - vecka 22 med start fredagen den 29 april och avslutning fredagen 3 juni.

Länk till anmälan Vårseglarskolan via Google formulär

 

Seglar gör vi oftast i var sin Optimistjolle, men det kan också hända att man blir två i optimisten, eller i någon annan båttyp. 

Vårseglarskolan är maximerad till 15 deltagare.  

Kostnad för kursen är 1500 kr, för dig som har egen båt återbetalar klubben 300kr vid kursstart. Obs - egen båt skall vara försäkrad.

För mer information läs gärna LeSS Seglarskoleinformation speciellt för dig som har en egen båt och framförallt vilka kläder samt annat du själv behöver tänka på inför kursen.

 

OBS! 

Ett INFORMATIONSMÖTE för föräldrar hålls i Klubbhuset Lessken vid första tillfället när kursdeltagare träffar sina Tränare/Ledare. 

Vi bjuder givetvis på kaffe/te/saft och bulle.

 

(Notera att kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt antal med deltagare och givetvis återbetalas erlagd avgift)

 

Välkomna till Vårseglarskolan 2022!

 
Less Facebook sida
Bli medlem i Less
Våra sponsorer