BOKA SEGLARSKOLA HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lerums Segelsällskap
Fotboll

Välkommen på sommarseglarskola, bokningen är öppen!
Sommarseglarskolan på Less
LESS Sommarseglarskola riktar sig till barn och ungdomar från 7 år till 15 år och som kan simma 200 meter.
Under seglarskolan lär vi oss seglingens grunder, vi lär oss att rigga båten, vi får lära oss de olika segelsätten, vi seglar när det blåser "lagom" vind, vi badar gärna efter dagens pass, vi leker lekar som har seglingstema och för de som vill så provar vi även att tävla samt gör vår roliga och populära utflykt till Rådjursviken på sjön Aspen.
Kursen vänder sig till både nybörjare och fortsättare, dvs de som gått seglarskola tidigare år och vill lära sig mer. Vi anpassar och delar upp deltagarna efter kunskap och färdigheter.
I år 2023 arrangerar LeSS sommarseglarskola vecka 25, vecka 26, vecka 27, vecka 32 och vecka33.

 

I kursavgiften ingår även medlemskap individuellt i LESS (värde 400kr), fortsättning för förstagångselever i GRÖN träningsgrupp en dag i veckan under hösten (värde 900kr gäller efter första gången man gått sommarseglarskola på Less), skolbåt under seglarskolan och även i mån av tillgång under grön träning på hösten (värde hyra 500kr) samt utbildningsmaterial och välutbildade instruktörer.

Om du har egen jolle på kursen återbetalas 500:- vid kursstart. OBS - egen båt måste vara i godkänt skick samt försäkrad.

Erlagd avgift för seglarskola återbetalas 100%, minus administrationsavgift 300kr,  om avbokning sker senast 3 veckor före start, återbetalning 50% av avgiften återbetalas om avbokning sker 14 dgr före kurstart. Ingen återbetalning görs om avbokning sker inom 14 dgr före kursstart.

Less seglarskolor är alla licensierade enligt SSF riktlinjer för seglarskola.

 

Varje vecka kommer att starta med ett informationsmöte för föräldrar, mer information om detta kommer längre fram.

 

Om du är i en ekonomiskt utsatt situation finns möjlighet till en reducerad avgift, ta kontakt med oss på styrelsen@less.nu

 

Vill du veta mer om och få bra information så läs gärna igenom Less information Seglarskola

 

Kursavgift: 2600:-/vecka för v.25 och v.26, 2000:- för övriga veckor.

 

Boka genom att klicka på "BOKA SEGLARSKOLOR HÄR" högst upp på sidan!

 

 
Less Facebook sida
Bli medlem i Less
Våra sponsorer