BOKA SEGLARSKOLA HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lerums Segelsällskap
Fotboll
Välkommen till vår nya hemsida för Lerums Segelsällskap!

Välkommen till vår nya hemsida för Lerums Segelsällskap!

 

Nu i mars månad har vi skapat en helt ny hemsida, nytt bokningssystem för våra seglarskolor, träningsgrupper, jolleplatser och mycket mer. 

 

Varför en ny hemsida?

Vi fick information under senhösten 2021 att Riksidrottsförbundet upphör med att tillhandahålla föreningar med hemsida i December 2022 till vilken vi i Less har varit anslutna med vår hemsida och hantering av medlemsregister.

Vi fick då även information från Svenska seglarförbundet och RF att vi fritt kunde skaffa en egen hemsida eller avvakta och eventuellt få koppla oss till vad förbunden får fram under kommande höst 2022.

 

Styrelsen i Less tog då beslutet att efter att ha skapat en behovs/kravlista för vad vår föreningen behövde för funktioner och förenklingar så började vi sen undersöka vilka leverantörer av hemsidor det fanns på marknaden, med möjligheter till andra funktioner som fanns på vår behovslista.

 

EFter att vi sen valt ut ett par stycken olika aktörer som vi ville veta mer om vad de kunder erbjuda oss, så fick vi sen en presentation av deras olika upplägg samt betalfunktioner för det vi efterfrågade som förening.

 

Valet för styrelsen föll till slut på ett samarbetsavtal med välkända SportAdmin, som vi till viss del redan nyttjade via vår anmälningsmodul, träningsgruppsregister och där vi redan hade en god grund samt kunskap inom föreningen.

Det vi i tillägg till träningsmodulen vi redan använder så har vi nu även kopplat på två nya moduler/tjänster, ny hemsida och modulen kansliservice.

Detta innebär att vår hemsida får helt nytt utseende och en uppdatering kommer sker löpande under våren för att flytta över material från vår tidigare hemsida.

 

Varför kansliservice?

Upplägget som vi hittills har haft i Less genom SSF och RF har inneburit att vi manuellt fått registrera och bokföra allt gällande medlemsregister, träningsgrupper, seglarskolor, medlemskap m.m. vilket har tagit oerhört mycket tid i ansrpåk från våra ideella ledare i föreningen. Tid som vi hellre vill investera i att utveckla vår växande förening och utveckla våra aktiva seglare.

 

Kansliservice innebär att vi genom digitalisering av vårt boknings och betalsystem får ett mycket smidigare arbete med att dels registrera nya medlemmar,  smidigare kunna hantera betalning av träningsavgifter, bokning och betalning för seglarskola, betalning av medlemskap, båtplatser och mycket mer. 

Denna kansliervice med helt digitaliserat betalsystem sparar massor med tid för vår kassör och våra ansvariga inom de olika kommittérna, ett arbete som idag mestadels görs för hand och där vi lägger ner många timmars manuellt arbete varje vecka. 

Tid och arbete som vi nu istället kan investera i att utveckla vår fväxande örening framåt.

 

Styrelsen Lerums Segelsällskap

Fixardagar på Lessudden!
2022-03-18 12:47

Nu är det återigen dags med fixardagar på Lessudden!

Våren kommer så sakta med solsken och varmare dagar så nu är det dags att städa fram för seglingssäsongen och fixa till vår fina anläggning inför säsong 2022!

 

Vi kommer genomföra fixardagar på två helger så alla medlemmar för möjlighet att kunna vara med någon eller båda dagarna om man kan.

 

Givetvis bjuds det på god Fixarlunch av vårt härliga Lessken gäng som vi säkert kan njuta av ute på verandan i solskenet!

 

Vi vill gärna be er att anmäla er via detta Google Formulär så vi kan beställa lunchmat för alla, men också att ni där skriver vilka verktyg och maskiner ni tar med er.

 

Vi vill gärna att ni tar med er följande:

Högtryckstvätt till båtar och altaner

Hammare, såg, skruvmejslar, sopskyffel, skottkärra m.m.

Borrmaskin, vinkelslip, släpkärra för bortkörning till Hultet återvinning osv.

 

Har ni frågor eller funderinga så kontakta vår ansvariga på Hus & Mark, Anders Green på:

hus@less.nu,

 

Varmt välkomna till trevliga fixardagar på Lessudden!

Anmälan till Sommarseglarskolan är öppen!
2022-03-17 17:57

Nu öppnar vi för anmälan till vår populära sommarseglarskola under sköna sommarlovsveckor.

Den 25/3 kl 12:00 kommer det öppnas för anmälan till alla veckor och vi har maximalt 25 platser tillgängliga per vecka, så passa på att boka innan platserna tar slut.

 

I år kommer vi ha sommarseglarskola vecka 24, vecka 25, vecka 26, vecka 27 samt vecka 31 & vecka 32.

Ni kan boka och direkt betala via vår bokningssida, se länk till bokning längst upp på vår hemsida.

BOKA SEGLARSKOLA HÄR.

 

För att kunna få access till bokningarna behöver man registrera sin mail och får sen en kod som lösenord som ger tillgång till att genomföra själva bokningen.

 

Så häng nu på och boka sommarens roligaste aktivitet - Sommarseglarskola med LESS!

Välkomna till vår nya hemsida!
2022-03-08 11:51

Välkommen till vår nya hemsida för Lerums Segelsällskap!

 

Nu i mars månad har vi skapat en helt ny hemsida, helt nytt bokningssystem för alla våra seglarskolor, bokningssystem för våra träningsgrupper, jolleplatser och mycket mer. 

Under mars månad kommer vi succesivt bygga upp vår hemsida och fylla den med mycket bra information om vår verksamhet och vår härliga förening Lerums Segelsällskap!

 

Välkommen till oss!

 

LESS IS MORE!

 

Nyheter från våra grupper
DragonForce 65 , 17/03 23:38 
 
Less Facebook sida
Bli medlem i Less
Våra sponsorer