BOKA SEGLARSKOLA HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lerums Segelsällskap
Fotboll

Låssystem Less - SafeLess

 

Under seglingssäsongen är Lessudden normalt alltid bemannad måndag till fredag från ca 17:30-20:00. Då är oftast bommarna öppna.

 

 Den yttre bommen

Den yttre bommen till Lessudden, BMX banan och sjösättningsrampen har ett elektroniskt lås som kommunen ansvarar för och hanterar.

Lär mer här: Lerums kommuns hemsida

Yttre bommens låsning bygger på mobiltelefoni, dvs att Lerums Kommun behöver registrera ett mobilnummer för varje person som skall ha tillträde. Efter att ni registrerats så kommer ni att få ett sms med instruktioner. Systemet känner sedan igen det nummer ni ringer ifrån och "öppnar" bommen (magneten släpper). 

OBS! Yttre bommen skall ALLTID låsas efter kl 20:00 och ALLTID om ni är de sista som lämnar Lessudden övriga tider oavsett om andra bilar är parkerade inom området.

 

Klubbens låssystem

Det nya låssytemet till klubben med det elektroniska nyckelsystemet kommer Less själva att kunna administrera för sina medlemmar och för seglargymnasiet (vilka som skall ha behörighet).

Man får då behörighet till de olika låsen/utrymmen beroende på behov och funktion inom klubben. Less bommar och mastskjul samt klubbhuset har de flesta tillgång till som medlem med nyckel.

Medlemmar har möjlighet att att köpa en nyckel för 200 kr.

För tillgång till egen nyckel, kontakta vår kassör Liselotte Carlsson: kassor@less.nu

 
Less Facebook sida
Bli medlem i Less
Våra sponsorer