BOKA SEGLARSKOLA HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lerums Segelsällskap
Fotboll

Beställning klubbkläder från HELLYHANSEN

Hej alla medlemmar!

 

Nu har vi tagit fram en fin kollektion med klubbkläder för alla medlemmar som går att köpa till mycket förmånliga priser tack vare vår klubbsponsor HELLYHANSEN,

Kollektionen består än så länge av följande produkter:

 

Crew Hooded Jacket Herr & Ungdom  / W Crew Hooded Jacket Dam/Ungdom

En mycket praktiskt regn och vindtät jacka som är utmärkt att använda både på hamplan och på sjön för den som vill. Finns i både dam och herrmodell i färgen blått med röda detaljer. Tryck på ryggen - Lerums Segelsällskap och vår klubblogga vimpel på fram på bröstet.

Herr jackan finns att beställa i storlekarna S - XL och Dam/Tjej jacka finns att beställa i stolekarna XS till Large

 

Junior´s Crew Midlayer Jacket

Nu lägger vi även till en Junior jacka för de mindre i storlekarna 128/8, 140/10. 152/12 & 164/14 (Centilong/Ålder)

Den här fleecefodrade skaljackan för barn presterar när kraftiga vindar och blött väder kräver extra skydd. Vårt pålitliga Helly Hansen® 3-lagerssystem är vattentätt, ventilerande och vindtätt med helt förseglade sömmar och skyddar barn mot väder och vind. Snabbtorkande fleecefoder och krage ger värme och extra komfort i kyligt väder. Den har även en hopvikbar och avtagbar huva i varselmaterial. Den är perfekt som seglarjacka eller lagerplagg till vardags.
Fiber ContentSkal: 100 % polyester. Foder: 100 % polyester. Foder 2: 100 % återvunnen polyester
 

Club Hoodie

En snygg och speciellt framtagen hoodie för klubbar i skön bomull med luva och den är för både tjej som kille i färgen rött med vitt tryck på rygg och med Less logga fram på bröstet. Finns att beställa i storlekarna XS till Large

 

Club PS T-shirt

Mycket skön tshirt i fin kvalité som är härlig att ha under sin Club Hoodie och även denna är i röd färg med vitt tryck lika som Hoodie

Finns att beställa i storlekarna - XS till Large

 

Vi kommer även ta fram en keps samt en beanie mössa och återkommer när dessa finns tillgängliga att köpa av klubben.

 

(Kläder för provning finns på klubben så att man kan prova ut rätt storlek före beställning.)

 

Beställningsrutin Klubbkläder

 

Då vi kommer att beställa alla kläder samtidigt i en så kallad bulkorder så måste alla beställningar och betalningar vara inne till klubben före vi lägger in ordern till HellyHansen.

Vi kommer EJ beställa kläderna till de som ej skickat in bekräftelse på betalning vilket man gör genom att ta en skärmdump på swishbetalning på sin totala order och skicka den med sms till: 0732-601450 där den sen verifieras mot beställningen som är gjord via Google formuläret.

 

För att beställa kläder så gå in på nedan länk, fyll i de storlekar du önskar på respektive produkt, fyll i namn och uppgifter på den person som beställningen gäller. 

Nu går det bra att lägga en beställning för hela familjen.

Betalning skall därefter göras som en totalsumma för hela familjen om man så önskar och den kommer då bekräftas mot de beställningar som är gjorda via formuläret.

Skriv i meddelande på Swish - Klubbkläder Namn på de som beställt

 

 

Beställningsformulär Klubbkläder

 

 

Har du frågor eller funderingar kring beställning av klubbkläder så kontakta gärna Calle Cederbom, ordförande LESS på: ordforande@less.nu

 

 
Less Facebook sida
Bli medlem i Less
Våra sponsorer