BOKA SEGLARSKOLA HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lerums Segelsällskap
Fotboll

PIRATSEGLARSKOLA 2024

Inbjudan Piratseglarskolan vår 2024

Vårens Piratseglarskola genomförs på måndagar kl 17:30 - 19:00 med start vecka 18 (29/4) och avslutas vecka 23 (3/6).

 

Kursen riktar sig till barn de år man fyller 6-7 år (födda 2017-2018), där vi på ett lustfyllt sätt med mycket bus och skoj prövar på land- och sjölivets kamratskap samt lär oss grundläggande sjövett.
Man kan se piratskolan som en förberedande kurs innan man går "den riktiga" seglarskolan. Ibland åker vi motorbåt, vi kan vara fler än en i jollen, vi har inte alltid seglet med, vi paddlar och ror och vi åker inte ut på vattnet när det är för tufft därute. Vi leker på land och löser spännande uppgifter.

Första gången samlar vi er föräldrar för att hålla en kort information med våra utbildade instruktörer och går igenom bra saker att tänka på.
Sista gången blir det avslutning med saft och bullkalas.

 

Vill du veta mer om och få med dig bra saker så läs gärna Less Seglarskoleinformation

Viktigt är att tänka på är kläder. Stövlar, regnkläder, överdragsbyxa, extra klädsel och ombyte inkl handduk. Egen flytväst med erfoderlig krage och visselpipa, det finns några flytvästar att låna på klubben om man skulle glömma att ta med egen.

Vi önskar även simkunnighet minst 25 meter. För trygghets och säkerhets skull.

Har ni frågor eller funderingar kring Piratseglarskolan kan ni maila till: utbildning@less.nu

 

 
Less Facebook sida
Bli medlem i Less
Våra sponsorer