BOKA SEGLARSKOLA HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lerums Segelsällskap
Fotboll

Kurser för vuxna och äldre ungdomar
c55 som länsar under JR Cup på Marstrand

Segling är inte bara något man gör och lär sig som barn, utan är en hobby/sysselsättning/sport som man kan börja med när som helst och sedan hålla på med resten av livet. Det finns nog få andra sysslor som kan bli lika varierande och leda till så fantastiska upplevelser och möjligheter.

Lagom ålder för att vara med på dessa kurser är 16år och uppåt.

 

Vi har några båtar som passar ungdomar och vuxna bra. Dessa är framför allt våra två trygga och stabila, men ändå snabba C55:or och eventuellt kan vi även använda tvåmansjollen RS Feva för äldre ungdomar 15-20 år.

Och har du en egen båt som du vill lära dig att segla med, eller bara vill bli bättre på att göra det, så hjälper vi gärna till.

Låter detta intressant så kontaktar du utbildning@less.nu, så pratar vi ihop oss om vad vi kan göra.

 

Vi håller gärna en kappseglingskurs för vuxna där ni deltar i våra poängseglingar och kanske till och med i någon regatta. Det är ett jättebra sätt att lära sig att segla rätt och snabbt. Ju fler vi är på sjön desto roligare blir det och alla är inte experter, utan vi har alla nivåer från novis till superseglare. Det här kan vara en kurs som är koordinerad med våra poängseglingar och som börjar med en teoretisk/praktisk genomgång av vad en kappsegling är, hur starter går till, samt några regler som gäller mellan båtarna för att de inte skall kollidera.

 

Är du intresserad av en sådan kurs, så kontakta utbildning@less.nu , så försöker vi få ihop fler deltagare (max 6 personer totalt) och en instruktör/kursledare med stor erfarenhet av kappsegling.

 

Håll utkik på vår bokningssida.

Kanske har vi då schemalagt fler än ovanstående kurser då dessa kommer upp löpande under säsongen/året.

 

Välkommen att höra av dig!

 

 
Less Facebook sida
Bli medlem i Less
Våra sponsorer